Image

October 10, 2021

Sondazhi për Mitrovicën, kush do ta fitojë garën e 17 tetorit?

Sondazhi për Mitrovicën, kush do ta fitojë garën e 17 tetorit?   Sondazhi i realizuar nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, observator i […]