October 10, 2021

Sondazhi për Mitrovicën, kush do ta fitojë garën e 17 tetorit?

Sondazhi për Mitrovicën, kush do ta fitojë garën e 17 tetorit?   Sondazhi i realizuar nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, observator i […]
October 11, 2021

Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj

Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj Sondazhi i radhës i realizuar në Skenderaj, nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, […]
October 14, 2021

Prizreni ka vendosur për kë të votojë, publikohet sondazhi i radhës nga “Alternativa”

Prizreni ka vendosur për kë të votojë – publikohet sondazhi i radhës nga Alternativa Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, ka publikuar sondazhin për […]
October 14, 2021

Sondazhi i Alternativës paralajmëron: Gara do të jetë e nxehtë në Malishevë

Sondazhi i Alternativës paralajmëron: Gara do të jetë e nxehtë në Malishevë. Sondazhi i radhës realizuar nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, një […]