Alternativa

October 15, 2021

Vushtrria ka vendosur se kë ta votoj në këto zgjedhje

Vushtrria ka vendosur se kë ta votoj në këto zgjedhje, e zbulojnë të dhënat e sondazhit të Alternativës Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, […]
October 15, 2021

Sondazhi i Alternativës, në kryeqytet nuk do të ketë balotazh

Sondazhi i Alternativës për Prishtinën, tregon se në kryeqytet nuk do të ketë balotazh Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, e ka realizuar sondazhin […]
October 14, 2021

Sondazhi i Alternativës paralajmëron: Gara do të jetë e nxehtë në Malishevë

Sondazhi i Alternativës paralajmëron: Gara do të jetë e nxehtë në Malishevë. Sondazhi i radhës realizuar nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, një […]
October 14, 2021

Prizreni ka vendosur për kë të votojë, publikohet sondazhi i radhës nga “Alternativa”

Prizreni ka vendosur për kë të votojë – publikohet sondazhi i radhës nga Alternativa Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, ka publikuar sondazhin për […]
October 11, 2021

Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj

Sondazhi i Alternativës: PDK do të dalë fituese në Skenderaj Sondazhi i radhës i realizuar në Skenderaj, nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, […]